Teambuilding

Kit ne csábítana ez a csodálatos és velejéig természetes, ámbár mégis technikai sport? Ki ne szeretne a szelek szárnyán repülni a Magyar Tenger habjain, és kipróbálni ezt a felejthetetlen kalandot? Az élmény bizonyosan teljes lesz, mindamellett, hogy erősíti az összetartozást és formálja a csapatszellemet, annál is inkább mert egy vitorlás kezelése komoly csapatmunkát, odafigyelést és jól szervezett manővereket kíván. A váratlan helyzetek, esetleges technikai problémák megoldása illetve a szárazföldtől való távolság komoly kihívások elé állíthatja a legénységet.

Javasolt időpont: április közepétől október közepéig.

Tartson velünk a Balatonon!

Alcina egy tradicionális, kétárbocos motoros vitorlás, a Balaton egyik legszebb és legpatinásabb vitorlás yachtja: befogadóképessége 10 fő, belső tere is 10 fő számára kényelmes.

Utasaink, ha kedvük tartja, a hajókiránduláson kormányozhatják a hajót, részt vehetnek a vitorlák ki és bevonásában, segédkezhetnek a manőverezésnél. Aki kényelemre vágyik, pihenhet a hajó tatján, vagy napozhat a fedélzeten.

A hajón mindenki számára akad tennivaló - a vitorlázás kitűnő alkalom a csapatépítésre. A csapattagok összehangolt munkájára van szükség a manőverek végrehajtásakor, vagy a szimulált vészhelyzetben. A résztvevők vitorlás ügyességi játékokban is versenghetnek egymással; a kapitány irányításával mindenki lelkes izgalomban ég, akárcsak egy igazi versenyen!

10 főnél nagyobb létszámú csoportok számára is szervezünk regattát, amelyen Alcina bázis hajóként szolgál.